Skip to content
Politică

Demisie cu aplauze din Parlament

Deputatul PNL George Scutaru si-a dat vineri demisia din Parlament, el urmand sa preia functia de consilier pe probleme de securitate al presedintelui Klaus Iohannis.

Vreau sa va multumesc tuturor pentru onoarea de a fi fost coleg cu dumneavoastra in acest mandat si pentru onoarea de a fi fost deputat in Camera Deputatilor timp de 10 ani. Multumesc buzoienilor si celor de pe Valea Buzaului care m-au creditat si m-au votat timp de 3 mandate.

Multumesc colegilor din Comisia de aparare si presedintilor (Comisiei – n.red.) cu care am lucrat foarte bine, domnul deputat Stanisoara, domnul deputat Canacheu si domnul Mocioalca si mai ales minunatilor colegi liberali, colegilor mei deputati avand onoarea sa le fiu (…) si lider de grup. Domnule Neacsu (n.r.-liderul grupului PSD de la Camera Deputatilor), ati dat dovada de eleganta in relatia cu opozitia, domnule presedinte Zgonea va multumesc si dumneavoastra pentru colaborare si sa stiti ca imi voi aminti cu nostalgie chiar si de momentele cand imi taiati microfonul”, a spus Scutaru, in plenul Camerei Deputatilor, informează ziare.com.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a aratat la randul sau ca, prin plecarea lui Scutaru, grupul parlamentar al PNL pierde un lider foarte bun. „Am avut o relatie deosebita, este un om al dialogului, rar mai gasesti un om atat de tolerant. Ii multumesc, chiar daca uneori ii mai taiam microfonul„, a spus Zgonea.

George Scutaru a fost aplaudat de toti deputatii prezenti vineri in sala plenului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *