Skip to content
Politică

Demisie din PDL din cauza „imigranților” din Forța Civică

PDL pare să se confrunte din ce în ce mai des cu demisiile pe bandă. Ultimul episod de acest gen a fost demisia fostului subsecretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Constantin Dan Neagu, cel care a anunțat că demisionează din PDL din cauza nou-veniților din Forța Civică.

„Au defăimat partidul, l-au trădat, dar acum au fost primiţi şi recompensaţi de către liderii PDL cu funcţii de conducere, ca nişte adevăraţi salvatori. Pentru a le face loc acestora, au fost înlăturaţi, rând pe rând, colegi adevăraţi de partid, cei mai mulţi dintre ei tineri, deşi aceştia purtaseră pe umerii lor greul bătăliilor electorale. Am intrat în politică pentru că am vrut să îmi aduc aportul la schimbarea în bine a vieţii ieşenilor. Îmi doresc acest lucru în continuare şi sper să găsesc o echipă care să pună pe primul loc proiectele ieşenilor şi nu vendetele personale ale unuia sau altuia”, a spus Constantin Dan Neagu pentru Agerpres.

El a spus că deocamdată nu este interesat să migreze spre o altă formaţiune politică. În ceea ce priveşte reîntoarcerea sa în partid, Constantin Dan Neagu a afirmat că „după cum stau lucrurile în filială, în viitorul apropiat nu mă voi întoarce”.

Aceasta este cea de-a doua plecare din PDL Iaşi, după ce în cursul săptămânii trecute, consilierul local Radu Ursanu a plecat la PSD, întrucât „nu se mai regăsea” în formaţiunea politică în care activase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *