Skip to content
Politică

Demisie-fulger din fruntea CE Oltenia

adevarul.ro

Dupa doar doua saptamani de la preluarea mandatului de director, neamțul Klaus Leiders si-a dat demisia de la CE Oltenia.

Leiders sustine ca va trebui sa plece la Londra deoarece trebuie sa preia un proiect personal. Totusi, Leiders doreste sa ramana aproape de CE Oltenia, dar din pozitia de consultant. De cateva luni, compania este condusa intr-un mod haotic, de manageri interimari, unii cu probleme penale si carora li s-a cerut demisia, potrivit hotnews.ro.

„Informatia potrivit careia am inaintat demisia mea catre CS este adevarata. Am venit in echipa de conducere a CE Oltenia deoarece imi place schimbarea si din convingerea ca pot ajuta compania sa revina pe linia profitabila. In data de luni, 5 septembrie 2016, am fost oficial informat ca proiectul meu privat a fost finantat si este necesara prezenta mea imediata la Londra pentru semnarea contractului si inceperea proiectului. La nivelul CE Oltenia exista un conflict de interese clasic si a trebuit sa iau aceasta decizie pentru a-mi urma proiectul privat. Dar, cred cu tarie ca soarta CE Oltenia poate fi schimbata in sens pozitiv, daca toate partile actioneaza in aceeasi directie. Din acest motiv am transmis catre CS ca doresc sa raman implicat in conducerea companiei dintr-o alta pozitie,consultant sau alta forma care se va decide. Viitorul angajatilor CE Oltenia este foarte important si sper ca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *