Skip to content
Politică

Demisie la nivel înalt în cadrul celui mai mare producător de energie termică din țară

Un comunicat postat pe pagina de internet a companiei a anunțat o demisie la nivel înalt în cadrul celui mai mare producător de energie termică din România.

Gabriel Ignat, directorul general al Electrocentrale București (ELCEN) a anunțat că se retrage din funcție începând cu 6 martie, potrivit sursei citate.

Gabriel Ignat ocupa din 31 martie 2014 funcția de director general al Electrocentrale București.

‘Acum un an de zile am fost mandatat să conduc Electrocentrale București. Am acceptat această provocare, știind că va fi un proces dificil și complex în același timp. Au fost 12 luni intense, dar interesante, deopotrivă, care m-au ajutat să-mi însușesc abilități pe care nu cred că aș fi reușit să le dobândesc într-o altă companie. Am finalizat cu succes divizarea societății, în scopul fuziunii cu RADET București, am reușit să implementăm câteva strategii de management, menite să eficientizeze producția de energie termică și electrică, activitatea ELCEN. În ciuda problemelor cu care compania s-a confruntat în acest an, am reușit să menținem vânzările, chiar să generăm profit, scopul oricărei societăți comerciale, de altfel. Am luat, însă, decizia de a mă întoarce în mediul privat, dorind să folosesc experiența din ultimul an pentru dezvoltarea unor noi proiecte în energetica românească’, a declarăat Gabriel Ignat într-un comunicat de presă.

Gabriel Ignat a absolvit Facultatea de Energetică din cadrul Universității Politehnica din București în 2005, cu specializarea inginer termotehnician. Are aproape 4 ani de experiență în managementul proiectelor complexe și 5 ani în proiectare. Și-a început cariera în 2005, potrivit Agerpres.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *