Skip to content
Politică

DEMISIE la vârful ANAF. Dragoş Doroş și-a anunțat retragerea

profit.ro

DEMISIE la vârful ANAF!

Astfel, la scurt timp după criticile primite din partea premierului Grindeanu, Dragoş Doroş a decis să demisioneze.

Ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, a anunțat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că „suntem în proces de evaluare a activității ANAF și vom lua măsuri în cel mai scurt timp”.

Declarația lui Viorel Ștefan a venit ca răspuns la solicitarea premierului de a se asigura că Agenţia care încasează taxe şi impozite „funcţionează foarte bine”.

„Este foarte important, domnule ministru, ca ANAF-ul să funcţioneze foarte bine”, i-a spus Grindeanu lui Ştefan, în deschiderea şedinţei de Guvern.

Potrivit unor surse citate de Hotnews, se pregătește înlocuirea lui Dragoș Doroş din funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, cel mai probabil cu Florin Tutunaru, vicepresedinte ANAF și apropiat al sefului PSD Liviu Dragnea.

Un alt nume vehiculat pentru înlocuirea lui Doroș este Ionuţ Mişa, şeful Direcţiei Mari Contribuabili din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, direcţia cea mai importantă din cadrul ANAF, potrivit unor surse apropiate Ministerului de Finanţe, citate de zf.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *