Skip to content
Politică

Demisie la vârful CNI. Care este motivul

Demisie la vârful CNI.

Ciprian Ciucu, candidatul independent susţinut de Partidul M10 pentru Primăria Bucureşti, a demisionat din funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional de Integritate (CNI), se arată într-un comunicat al formaţiunii conduse de Monica Macovei remis, luni, potrivit agerpres.ro.

„Candidatura mea la Primăria Bucureşti este o decizie personală, dar este o decizie care poate afecta şi vulnerabiliza atât ANI, cât şi CNI, le poate supune unor atacuri politice care mă vor ţinti pe mine şi nu doresc ca acest lucru să se întâmple. Nu vreau ca cineva să spună că am avantaje de imagine pentru că sunt candidat, dar în acelaşi timp prezidez un consiliu care are rolul de a responsabiliza ANI”, afirmă Ciprian Ciucu, citat în comunicat.

În cadrul CNI, Ciucu reprezenta societatea civilă.

„Le mulţumesc colegilor din cele 14 organizaţii neguvernamentale pentru încrederea lor, îmi pare rău că i-am reprezentat doar un singur an. Sper să înţeleagă că nu fug de responsabilitatea pe care mi-au încredinţat-o, ci, din contră, îmi asum una la fel de importantă. De asemenea, îi rog să fie atenţi, aşa cum au fost şi până acum, la cum merge şi ce se întâmplă cu ANI”, mai afirmă Ciucu, conform sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *