Skip to content
Politică

DEMISIE surprinzătoare a unui primar din România

stirilekanald.ro

Un primar din România a revenit din concediu tocmai pentru a-și înainta demisia, sătul fiind de scandalul din sedinţa cu scântei a Consiliului Local.

Mai exact, este vorba despre edilul din Feteşti, Sorin Gafițoi care a decis să renunțe la funcție, după ce consilierii PNL le-au reproșat colegilor de la PSD că nu sunt preocupați de calitatea lucrărilor executate de firma care a câștigat licitația pentru realizarea unei staţii de epurare și au votat împotrivă.

Prezenți la ședință, câțiva cetățeni și-au pierdut răbdarea și au intervenit peste consilierii locali. Un bărbat chiar a adus cu el o pancartă și un fluier pentru a-i sancționa pe aleșii locali, informează Româniatv.net

Proiectul de hotărâre respins de consilieri pentru a patra oară face referire la o investiție de 15 milioane de euro din fonduri europene pentru realizarea unei stații de epurare modernă și a canalizării în Fetești. Aflat în concediu, primarul a anunţat că s-a săturat de scandalurile repetate şi renunţă la funcţie, iar postul rămâne vacant, urmând să se organizeze alegeri parţiale în municipiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *