Skip to content
Sport

Demisii în lanţ la Federaţia Bulgară de Fotbal

După demisia preşedintelui federaţiei, Boris Mihailov, şi selecţionerul echipei naţionale a anunţat că nu va mai antrena prima reprezentativă. Krasimir Balakov a preferat să nu mai continue după înfrângerea usturătoare, 0-6 cu Anglia, pe teren propriu, potrivit digi24.

Informaţia a fost furnizată de preşedintele clubului Slavia Sofia, Ventsislav Stefanov, membru al Comitetului Executiv.

„Krasimir Balakov a decis că este mai bine să demisioneze după ce atât preşedintele cât şi între Comitetul executiv au făcut acelaşi lucru,” a dezvăluit Stefanov.

Krasimir Balakov susţinuse că nu a auzit scandările rasiste ale fanilor

Selecţionerul Bulgariei, Krasimir Balakov, a prezentat scuze Angliei pentru scandările rasiste care au putut fi auzite din tribune în cursul meciului dintre cele două echipe naționale. La finalul partidei, antrenorul făcuse niște declarații incredibile, susținând că „nu a auzit nimic”.

Este o prejudecată din trecut care trebuie eradicată pentru totdeauna. Vreau să spun ceva foarte clar: ţinând cont că au fost insulte, eu ca antrenor al echipei naţionale îmi cer scuze faţă de fotbaliştii englezi şi de toţi cei s-au s-au simţit răniţi”, a declarat Balakov.

Bulgaria este pe ultimul loc în grupa A, cu doar 3 puncte şi golveraj -12, iar naţionala este fără victorie în ultimele 7 partide disputate. De asemenea, Balakov a iritat opinia publică internaţională după scandalul provocat de fanii rasişti aflaţi în tribunele stadionului Vasil Levski.

Deocamdata, forul de la Sofia este condus de Iordan Lechkov, iar fostul internaţional a fost desemnat să-i găsească un înlocuitor lui Krasimir Balakov.

Hristo Stoichkov a plâns, în direct, din cauza incidentelor de la meciul Bulgaria – Anglia

Fostul mare fotbalist bulgar, Hristo Stoichkov, a izbucnit în plâns, în direct, din cauza incidentelor de la meciul Bulgaria – Anglia: „Ce pot face eu?”, a izbucnit în plâns în timpul unei emisiuni a unui post de televiziune spaniol, în care se discuta despre incidentele rasiste de la partida Bulgaria – Anglia 0-6, din Preliminariile EURO 2020.

Întrebat dacă îl întristează incidentele, Stoichkov a răspuns: „Bineînţeles, cum să nu? Dar ce pot să fac?”

Soluția ar fi să nu-i mai lase pe stadion, sau chiar mai rău. Ca în Anglia, pentru ani mulţi. Cinci ani să nu mai intre pe stadioane, nici la naţională, nici la echipele de club. Oamenii nu merită să sufere. Credeţi că mă simt bine?”, a răspuns Stoickov, înainte de a izbucni în plâns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *