Skip to content
Politică

Demisionează Tudorel Toader? Primele precizări după întâlnirea cu Viorica Dăncilă

http://inquamphotos.com

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a făcut o serie de noi precizări, după ce PSD a decis în CEx să-i retragă sprijinul.

Am luat act de decizia doamnei prim-ministru de a trimite la Cotroceni solicitarea de revocare din funcţia de ministru, o voinţă pe care, după lege, eşti obligat să o respecţi şi, în fapt, sigur o voi respecta. Am asigurat-o că astăzi voi reflecta şi, până la sfârşitul programului, voi da răspunsul dacă îi trimit în scris, cu nume şi prenume demisia, sau rămânem pe varianta punerii în aplicare a solicitării de revocare”,a  declarat Toader, după a doua întâlnire cu premierul de la anunţarea deciziei PSD privind revocarea sa de la Justiţie.

Tudorel Toader a mai precizat că joi, până la finalul programului, îşi va anunţa decizia.

Până la final de program, vă voi comunica decizia pe care am luat-o şi, repet,: juridic nu poţi să-i ceri cuiva demisia, dar voinţa dânsei – a fost o discuţie foarte relaxată – voinţa dânsei implicită era aceea ca să-mi dau demisia. Am asigurat-o că voi reflecta şi îI voi comunica. Nu înseamnă că închid şi plec la Iaşi. Înseamnă că mai vin o zi-două, până când preşedintele ia act de demisie, dacă va fi demisie, sau de solicitarea de revocare, dacă rămâne dar revocarea„, a subliniat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *