Skip to content
Politică

DEMITERE răsunătoare la vârful CFR Călători: Am inima împăcată!

cotidianul.ro

DEMITERE răsunătoare la vârful CFR Călători: directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes a fost schimbat din funcție, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a acestuia.

Noul director general al CFR CFR Călători este Leon Bărbulescu, director în cadrul SC Electrificare SA. Conform cv-ului, Leon Bărbulescu, din 2014 până în prezent, a fost director proiecte-contracte în cadrul SC Electrificare SA, informează Capital.ro

În perioada 26 martie-6 aprilie 2014, Leon Bărbulescu a fost director achiziţii contracte în cadrul CFR SA. În perioada 2007-2014, Leon Bărbulescu a ocupat diverse funcţii în cadrul CFR Călători.

Începând de azi nu mai sunt Director General al CFR Calatori.Vă mulţumesc tuturor pentru ce aţi făcut şi veţi face în continuare pentru CFR Călători. Vă mulţumesc de asemenea pentru susţinere. Nu ştiu dacă am făcut tot ce trebuia …dar am inima împăcată că am făcut cu bună credinţă tot ce am putut în contextul dat. Sufletul meu va rămâne alături de domeniul feroviar, de voi toţi ceferiştii şi pasionaţii adevăraţi de cale ferată”, a scris, pe Facebook, fostul şef CFR Călători, Iosif Szentes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *