Skip to content
Politică

Demiteri în lanț la CFR. Radu Tudor, puternic semnal de alarmă: Lucrurile nu sunt deloc în regulă! EXCLUSIV

tomisthecat.ro

Jurnalistul și analistul politic Radu Tudor a acordat marți o declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat ultima demitere de la vârful CFR, cea a lui Marius Chiper, directorul general al companiei.

Citiți și Cad capete! Directorul CFR a fost demis

În acest context, Radu Tudor a precizat, pentru Psnews.ro, că aștepta ”de foarte mult timp niște demiteri la Ministerul Transporturilor”.

”Eu ca să fu sincer, așteptam de foarte mult timp niște demiteri la Ministerul Transporturilor, pentru că atât CFR cât și Compania Națională de Autostrăzi, la care mai adăugăm și TAROM, reprezintă niște elemente absolut rușinoase ale statului român din perspectiva relației cu cetățeanul. Spre deosebire de alții, eu destul de des văd care este starea căilor ferate, care este starea Gării de Nord și sincer sunt profund dezamăgit. Întârzierile au devenit un obicei și în Căile Ferate și în transporturile aeriene. Murdăria și lipsa de îngrijire a Gări de Nord a devenit proverbială, timp în care în fiecare an în România câteva milioane de euro se duc pe apa sâmbetei la Ministerul Transporturilor. Cred că această situație pur și simplu nu mai putea continua. Eu salut atitudinea foarte fermă a noului ministru al Transporturilor”, a declarat Radu Tudor pentru Psnews.ro.

Mai mult, analistul politic a adăugat că speră că actualul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, ”va arunca un ochi” și pe situația de la Tarom și cea de la Aeroportul Henri Coandă.

”Deocamdată cu ceea ce s-a întâmplat pe CFR și pe Gara de Nord, cred că este un bun început. Sper ca ministrul Transporturilor să își arunce un ochi și asupra situației de la Tarom, și asupra situației de la Aeroportul Henri Coandă, acolo unde lucrurile nu sunt deloc în regulă și apar tot felul de probleme zilnice. Acolo unde nu se face performanță și unde în general utilizatorii aeroportului și a companiei Tarom au nemulțumiri zilnice. E momentul să pună piciorul în prag pentru că aceste companii oricând au o relevanță strategică din perspectiva securității naționale, ca să nu mai vorbim de respectul pentru cetățeanul care plătește în fiecare zi taxe și impozite și primește multe dezamăgiri”, a conchis acesta.

 

2 comentarii la “Demiteri în lanț la CFR. Radu Tudor, puternic semnal de alarmă: Lucrurile nu sunt deloc în regulă! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *