Skip to content
Politică

Se anunță proteste în Piața Universității și în față la MAE

Un miting de prostest va avea loc duminică, începând cu ora 18.00, în Piața Universității din București, cu motto-ul ”Democraţie, te strigăm în stradă”.

De asemenea, se anunță prosteste și în fața sediului Ministerului Afacerilor Externe, legate de desfășurarea alegerilor din diaspora, potrivit jurnalistei Andreea Pora.

Mitingul de protest care va avea loc în Piața Universității a fost organizat de Uniți Salvăm și a fost anunțat printr-o postare pe Facebook.

”Se împlinesc numaidecât 25 de ani de la revoluţie. Catifeaua de-atunci a mucegăit, prin găuri vi se văd toate slăbiciunile, vă cad toate măştile, sunteţi doar cartoane. MAE consideră de cuviinţă să aniverseze revoluţia împiedicând românii din diaspora să voteze. S-a petrecut şi o demitere de formă, nu de fond. Ştim foarte bine ce aveţi de gând să faceţi, dar de data asta suntem aici. După 2 săptămâni de presiuni, de proteste, de semnale de alarmă trase. A venit momentul să-l tragem pe ultimul. Ne-aţi luat atât de multe în anii care s-au scurs de-atunci, încât uneori dreptul de a vota e tot ce mai avem. Ieşim în stradă pentru el. Ieşim în stradă pentru că ne-am săturat să fim un popor de victime. Nu aveţi voi căluşuri câte guri avem noi. Avem o armă mai puternică decât voi toţi la un loc: democraţia. Revolta ne scoate în stradă. Vrem vot electronic, vrem eliminarea barierelor în calea participării. Ne vedem în Piaţa Universităţii, locul în care românii s-au scufundat în intuneric şi nu s-au mai întors pentru ca noi să putem vota azi. Pentru noi, cei liberi”, se arată în mesajul postat de Uniţi Salvăm pe rețeaua de socializare.

3 comentarii la “Se anunță proteste în Piața Universității și în față la MAE

  1. Cat v-a pasat voua derbedeilor de cele 7,4 milioane de voturi de la referendum, atata ne pasa si noua de cele 1000 – 2,000 de voturi ale cersetorilor, hotilor de buzunare si prostituatelor de centura din diaspora asta atat de agitata de Udrea si Macovei ! Adica deloc !!! Vreti in strada ??? Pai sa va fereasca Dumnezeu sa iesim si noi in strada, aia 7,4 milioane !!! Daca nu facem asta, este din respect pentru civilizatie si democratiei, nu de frica voastra, golanilor basisti ! Mergeti dupa Pora si dupa Udrea si dupa basistii aia de la Uniti Salvam, pe care daca ii intrebi nu au salvat nimic de 25 de ani incoace, nici macar cainii comunitari, dar se agita ca niste psihopati in transa. Adica Revolutia din 89 a fost a voastra, golanilor ? Va trimitea Macovei ca procuror comunist sa iesiti in strada ??? Nici vorba, multi am fost acolo, dar nu am iesit ca sa o vedem dupa 25 de ani pe Macovei, reprezentanta dictaturii comuniste de atunci in fruntea rebeliunii de acum. Si nici pe securistul de Basescu ! Cred ca ar fi bine sa luati seama, ca nu in postura revolutionarilor de atunci va aflati voi acum, ci din contra, in pozitia comunistilor ceausisti !!! Si nu va vom goni cu bata, cred ca v-am gonit deja cu votul ! Si nici elicopterele nu va vor mai salva de justitia asta, asa schioapa cum e ea, si nici de justitia divina ! La puscarie cu voi, infractorilor !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *