PSnews

Lifestyle

Denis Alibec, urmărit de ghinion. Fotbalistul a părăsit cantonamentul echipei naționale

prosport.ro

Fotbalistul Denis Alibec a părăsit cantonamentul echipei naționale. Fotbalistul se confrunta de câteva zile cu probleme medicale ce nu i-au permis pregătirea pentru participarea la meciul de la Varșovia.

Deși inițial staff-ul tehnic era destul de optimist de faptul că atacantul naționalei se va pune pe picioare, însă lucrurile nu au fost în favoarea fotbalistului care nu va  face deplasarea la Varșovia și Cluj-Napoca pentru meciurile cu Polonia, 10 iunie, și Chile, 13 iunie.

Ca urmare a recidivei unei afecțiuni în zona inghinală, Denis Alibec a intrat într-un program special de antrenament și recuperare.

În ciuda eforturilor depuse, durerea în zona inghinală s-a accentuat, astfel că Denis nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciul de la Varșovia”, a precizat medicul echipei naționale, dr. Laurențiu Oproiu, potrivit frf.ro

Decizia ca Alibec să părăsească lotul s-a luat după discuția pe care jucătorul a avut-o cu staff-ul tehnic și cel medical. El va continua recuperarea sub supravegherea medicului de la echipa de club.

„Îmi pare rău că nu pot să ajut echipa la meciul important din Polonia. Sper să mă recuperez cât mai rapid și la următoarele acțiuni să fiu apt de joc”, a spus Denis Alibec înainte de a-și lua rămas bun de la colegi.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi