Skip to content
Politică

Denise Rifai îi desfiinţează pe Sava şi Piedone: câte un Pinocchio pentru fiecare FOTO

Jurnalista Denise Rifai îi desfiinţează pe binecunocuţii tovarăşi politici Răzvan Sava (PNL) şi Cristian Popescu Piedone (PPUSL).

„Ora primarului care se teme” a fost titlul uneia dintre burtierele de la începutul emisiunii de vineri de la Realitatea TV la care atât Sava, cât şi Piedone au refuzat să participe.

Denise Rifai a făcut această precizare încă din primele secunde ale emisiunii, prezentând „înlocuitorii” celor doi din studio: câte o păpuşă de pluş Pinocchio care stătea pe locul fiecăruia dintre cei doi politicieni pe care nu i-a dat amabilitatea afară din casă.

Dacă, în cazul lui Cristian Popescu Piedone, refuzul era de înţeles (acesta motivând că nu candidează în alegerile locale din acest an), nicio scuză nu stă în picioare pentru faptul că Răzvan Sava (celălalt membru al cuplului „Pinocchio”) a ales să trateze cu spatele o instituţie media, mai ales în campanie electorală, când interesul public creşte exponenţial. De altfel, Sava nu a oferit niciun motiv pentru refuzul participării la emisiunea TV.

Piedone Sava 3

 


Piedone Sava 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *