Skip to content
Politică

Denunț la DNA împotriva Casei Regale. Tăriceanu și Dragnea sunt și ei vizați

observator.tv
" "

Citiți în cele ce urmează despre un denunț depus la DNA împotriva Casei Regale a României. Președintele Senatului și cel al Camerei Deputaților, Călin Popescu-Tăriceanu, respectiv Liviu Dragnea, sunt și ei vizați.

Cei doi politicieni sunt acuzați de fals în înscrisuri, abuz în serviciu, trafic de influență și constituirea unui grup infracțional. Mai exact, este vorba despre legea privind statutul Casei Regale, informează Antena 3.ro.

" "
" "

Plângerea a fost depusă de către fostul parlamentar și fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar. Acesta îi acuză pe președinții Sentatului și Camerei Deputaților de formarea unui grup infracțional, care ar duce la jefuirea statului român. Îi acuză pentru că au depus acea inițiativă legislativă prin care Casa Regală ar căpata un alt statut juridic și ar primi în folosință pentru următorii 49 de ani Palatul Elisabeta și ar avea cheltuielile suportate de statul român.

Gheorghe Funar a făcut niște calcule și a spus că este vorba despre 25 de milioane de euro, bani care s-ar da anual Casei Regale.

2 comentarii la “Denunț la DNA împotriva Casei Regale. Tăriceanu și Dragnea sunt și ei vizați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *