Denunţătorul din dosarul Coldea şi Dumbravă afirmă că a depus trei telefoane mobile cu care a realizat înregistrări

Facebook / DNA
Sursă foto: Facebook/ DNA

Denunţătorul din dosarul în care generalii SRI Florian Coldea, Dumitru Dumbravă şi avocatul Doru Trăilă sunt acuzaţi de trafic de influenţă, omul de afaceri Cătălin Hideg, a mers, miercuri, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a depus trei telefoane mobile cu care a realizat înregistrările de la dosar. Conform lui Hideg, are loc o percheziţie informatică, după care datele stocate în acestea vor fi descărcate în serverele DNA, pentru a fi declarate probe oficiale.

El a precizat că este vorba despre trei telefoane mobile. El a susţinut, răspunzând unei întrebări, că este posibil ca şi el să fi fost înregistrat în momentul în care a discutat cu Dumitru Dumbravă în biroul acestuia, povestind că, în momentul în care a mers în biroul generalului Dumbravă ”era prea multă tehnică”.

”Chiar am fost impresionat, că nu am văzut niciodată în viaţa mea atât de multe gadgeturi, atât de multe tablete şi telefoane, diverse modele, undeva la 40-50 de instrumente erau pe masă, pe lângă televizor, peste tot. Deci e posibil. Probabil că domnul Dumbravă avea, cred, cum fac majoritatea oamenilor care au ceva de ascuns sau au ceva secrete de vorbit cu anumite persoane, cred că folosea câte un telefon pentru… poate un telefon să vorbească cu o singură persoană. Probabil că erau cartele speciale să vorbească cu fiecare persoană, în parte, că altfel nu-mi imaginez de ce trebuia să aibă atât de multe telefoane”, a adăugat Cătălin Hideg.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: