Skip to content
Politică

Denunțătorul rețelei de corupție Udrea, arestat. Cătălin Ivan, premoniție sumbră

Denunțătorul rețelei de corupție Udrea a fost arestat, joi seară.

După ce procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Pitești au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a controversatului Gheorghe Deaconeasa, fost șef de ocol silvic la Voineasa, unul din denunțătorii Elenei Udrea, acesta a fost arestat pentru 30 de zile, joi seară.

Citește și: DNA mai dă o lovitură. Reținere la nivel înalt pentru trafic de influanță și luare de mită

În acest context, europarlamentarul Cătălin Ivan a reacționat tranșant, în cadrul unei emisiuni televizate la postul Antena 3. Acesta a declarat că Gheorghe Deaconeasa „a deranjat” oameni din mai multe zone de influență din România și totodată a afirmat că „nu este optimist că va termina bine”.

„Cred ca este un caz tipic al unui domn care deranjeaza un sistem. Il marginalizeaza, il discretizeaza, il gaseste vinovat de o actiune de multe ori nefondata. Problema domnului este ca n-a deranjat doar regimul lui Basescu, fiindca doamna Udrea e acum dupa gratii si plateste pentru ce a facut, ma rog, pentru o parte, nu pentru toate. Domnul a deranjat mult mai multi oameni din mai multe zone de influenta din Romania si nu sunt optimist ca va termina bine”, a declarat Cătălin Ivan.

 

1 comentariu la “Denunțătorul rețelei de corupție Udrea, arestat. Cătălin Ivan, premoniție sumbră

  1. Ce invataminte tragem noi din analiza acestei situatii: denunțătorul este arestat intotdeauna in functie de interesele procurorilor si al binomului crescut la trinom. La noi nu se poate face nimic intrucit hora facuta de hoti este prea mare. Cine depune denunt ramâne cu banii. Ce misto justitie avem!
    Eu am aflat o vorba de duh care mi-a schimbat modul de abordare in multe situatii functie de interlocutor “ Cu prostul sa nu te pui ca are mintea odihnita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *