Skip to content
Politică

Denunţul integral al Elenei Udrea împotriva lui Florian Coldea. DOCUMENT

Jurnaliştii de la Naşul TV au prezentat denunţul făcut de Elena Udrea în fața procurorilor DNA împotriva șefului SRI, Florian Coldea.
Documentul a fost scris la data de 30 ianuarie 2015.

Iată documentul mai jos:

 
 

 

 


2 comentarii la “Denunţul integral al Elenei Udrea împotriva lui Florian Coldea. DOCUMENT

  1. Asa,si ce scrie?Faceti si voi o sinteza ca nu sta nimeni sa isi piarda timpul cu ce scrie asta care nici la TV nu a zis de fapt nimic-nimic,doar povesti.

  2. Abuzul de putere este un fapt extrem de grav: el distruge comunitatea politica reducand cetatenii la stadiul de râme; punandu-i în situatia de a nu sti si deci de a nu putea judeca competent, el ( abuzul ) lasa celor care se afla la butoane extraordinara libertate de a face ce vor. Abuzul mineaza de la radacina increderea fara de care nu pot exista relatii politice intr-o societate de drept. Atunci cand un om se afla la butoane si violeaza normele care-i regelmenteaza actiunile, el confisca puterea si o pliaza intereselor sale! Este din nefericire situatia absolut halucinanta, de cosmar, in care se afla Elena Udrea : in faţa unui flagrant abuz de putere!!! In conditiile astea, in care Justitia romana ( caci despre ea e vorba ) isi face de cap dupa ce si-a smuls de la ochi naframa dreptatii, ascultand orbeste comenzile si dorintele ascunse ale unor oameni PREA puternici astazi : gen. Coldea si proc.Kovesi, dornici de o partida de pescuit pe marginea unui lac de munte…stiu ei care!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *