Skip to content
Politică

Deputat din Rusia, izbucnire violentă: România destabilizează regiunea!

PS News

„Livrarea către România a unor sisteme americane de rachetă și artilerie destabilizează situația din regiune și determină Rusia să își întărească unitățile sale militare”, este prima reacție oficială de la Moscova în urma anunţului Departamentului de Stat al SUA privind aprobarea vânzării către România a unor sisteme mobile de artilerie cu rachetă. Declaraţia a fost făcută duminică, 20 august, şi îi aparţine parlamentarului rus Iurii Şvîdkin, potrivit Antena3.ro.

La rândul său, jurnalistul Radu Tudor, realizatorul emisiunii „Punctul de întâlnire” la Antena3, a comentat poziţia deputatului rus.

„Ne-am obișnuit ca Rusia să dezinformeze și să interpreteze într-un mod cât se poate de subiectiv. Țara noastră are restanțe serioase în privința înzestrării militare, abia acum după 25 de ani ne-am decis să alocăm și noi un buget cât de cât decent să ne îndeplinim misiunea pentru apărarea națională. Dacă Rusia va renunța la invaziile militare, atunci Rusia are tot dreptul să se apere, cu o condiție, să respecte regulile lumii civilizate”, a declarat jurnalistul, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *