Skip to content
Politică

Deputat Florin Roman, vicepreședinte PNL: PSDragnea se spală pe mâini

Deputatul Florin Roman, vicepreședinte PNL, afirmă că PSD „aplică o nouă lovitură primăriilor, aruncând în curtea lor obligativitatea obținerii autorizației ISU de securitate la incendiu, precum și costurile necesare documentației”.

PSDragnea aplică o nouă lovitură primăriilor, aruncând în curtea lor obligativitatea obținerii autorizației ISU de securitate la incendiu, precum și costurile necesare documentației. Practic, guvernul socialist se spală pe mâini și pune în cârca autorităților locale circa 4000 de unități de învățământ, care au nevoie de autorizație ISU, și în care viața copiilor este pusă in pericol în orice moment. În cursul anului trecut, doar 246 de școli au primit autorizația ISU. Alte circa 18.000 de școli funcționează fără autorizatie ISU, acestea funcționând anterior obligativității obținerii autorizației de securitate la incendiu. În România lui Dragnea, alte circa 2900 de scoli funcționează cu toaleta in fundul curtii!„,  spune deputatul.

Potrivit acestuia, „Guvernul zero, guvernul PSDragnea trebuie să spună oamenilor de ce aruncă noi costuri uriașe în cârca primăriilor, fără să “descentralizeze” și sursele de finanțare”: „Este o nouă lovitură data primăriilor, după ce, prin legea bugetului, finanțarea persoanelor cu dizabilități a fost aruncată în totalitate, in cârca autorităților locale. Spitale regionale nu fac, autostrăzi nu fac, toate responsabilitățile sunt aruncate la nivel local! Și atunci te intrebi, de ce mai avem nevoie de un guvern al României?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *