Skip to content
Politică

Deputat liberal, arestat 30 de zile

Deputatul PNL Mircea Roșca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Liberalul a petrecut noaptea în arest, acest fiind reținut pentru 24 de ore.

Deputatul liberal Mircea Roşca, cercetat de procurorii DNA pentru fapte de corupţie, a fost reţinut la numai 24 de ore după ce colegii săi au decis ridicarea imunităţii.

Parlamentarul şi-a petrecut noaptea după gratii, urmând ca astăzi, un judecător să decidă dacă va fi arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile, potrivit antena3.ro.

Liberalul este acuzat că ar fi cerut 20 de mii de euro mită pentru pentru a înlesni dobândirea unor terenuri în Azuga.

Deputatul liberal Mircea Roşca a fost reţinut după ce a fost audiat mai bine de două ore la DNA Ploieşti. Înainte de a-l audia pe deputatul liberal, procurorii DNA i-au percheziţionat locuinţa din Comarnic.

Potrivit anchetatorilor, în 2011, în calitate de vicepreşedinte al CJ Prahova, Roşca a pretins 20.000 de euro mită de la administratorul unei firme din Comarnic pentru a înlesni dobândirea unor terenuri pe raza localităţii Azuga.

În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi, sub control judiciar, preşedintele PNL Azuga, Gabriel Popescu, acuzat de dare de mită, şi secretara primariei din oraş, pentru luare de mită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *