Skip to content
Politică

Deputat liberal dezvăluie în ce măsură va fi influențat partidul lui Vanghelie și Geoană, după scandalul care-l implică pe Vanghelie

Joi procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descins percheziții acasa la Marian Vanghelie, dar și la Primăria Sectorului 5 condusă de acesta.

În acest context, deputatul liberal Tinel Gheorghe a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că „problemele juridice” pe care le are Marian Vanghelie nu vor conduce la destructurarea Partidului Social Românesc, pe care acesta l-a înființat împreună cu Mircea Geoană, și nu vor avea nicio influență asupra a ceea ce se va întâmpla în Parlament, iar relațiile și discuțiile vor continua pentru a „creiona” o nouă majoritate, potrivit Agerpres.

„PSR bănuiesc că nu se va destructura și nu vor avea nicio influență problemele juridice pe care le are Marian Vanghelie cu ce se va întâmpla în Parlamentul României. Din punctul acesta de vedere, vă asigur că relațiile și discuțiile vor continua, pentru a creiona o nouă majoritate, cu fiecare parlamentar în parte și cu cei care și-au asumat această construcție nouă părăsind PSD. Astea sunt lucruri deja tranșate și discutate”, a afirmat Tinel Gheorghe.

2 comentarii la “Deputat liberal dezvăluie în ce măsură va fi influențat partidul lui Vanghelie și Geoană, după scandalul care-l implică pe Vanghelie

  1. Bancul zilei: Tinel Gheorghe deputat liberal!!! Rid si curcile sau caprele lui Grebla. Incetati,dlor,sa-i numitii liberali pe pdl-istii astia notorii. Spuneti-le cum vreti dar nu liberali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *