Skip to content
Politică

Deputat liberal explică care va fi soarta traseiștilor plecați din PNL

Demiterea lui Stejărel Olaru de la MAE arată care va fi soarta traseiștilor plecați din PNL, este de părere unul dintre parlamentarii liberali.

Deputatul PNL Costel Alexe consideră că demiterea lui Stejărel Olaru din funcția de secretar de stat în Ministrul Afacerilor Externe arată care va fi soarta traseiștilor plecați din partid. În același timp, acesta este de părere că PSD se va „debarasa” si de cei aproximativ 500 de primari, consilieri locali si judeteni PNL si PDL care au migrat la PSD.

„PSD a inceput astfel, oficial, curatarea functiilor din fostul USL de catre traseisti rezultati din iesirea PNL de la guvernare. Traseistii vor incerca cu obstinatie sa revina in Partidul National Liberal prin negarea trecerii la PSD sau la PLR (lipsa adeziunilor oficiale), fie prin asumarea unul rol mincinos de ‘dizidenti’ ai Guvernului Ponta IV”, a afirmat acesta, într-un comunicat remis HotNews.ro.

Acesta îl acuză din nou pe Stejărel Olaru că a avut, ca secretar de stat in MAE , „sarcina de a organiza actiuni propagandistice, in special in statele cu comunitati mari de romani la care era invitat Victor Ponta, fara rezultate concrete, totul controlat indeaproape, cu intalniri regizate, pentru a crea o imagine favorabila candidatului PSD la Presedintie”.

„Stejarel Olaru este doar unul din zecile de cazuri in care functii asumate de PNL in cadrul USL au ramas ocupate, dupa ruperea aliantei, de catre aceeasi oameni care au migrat fie la PSD, fie la ‘partidul autobuz’ PLR, infiintat de Calin Popescu Tariceanu. Aceste functii fie s-au transformat repede in sinecuri, fie au rezultat intr-o compromitere totala a persoanelor respective, prin punerea in slujba PSD a acestora si a activitatii institutionale. Olaru a participat activ la campania lui Tariceanu la prezidentiale, fiind prezent in actiuni electorale si in staff-ul de campanie al fostului presedinte PNL.”, a conchis acesta, informează Hotnews.ro.

Sursă foto dcnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *