Skip to content
Politică

Deputat liberal îi cere lui Vosganian să facă „un pas în afara PNL”

Un deputat liberal îi cere fostului ministru Varujan Vosganian să facă „un pas în afara PNL”, pentru a nu afecta imagina partidului, în contextul în care Senatul a votat negativ solicitarea DIICOT de începere a urmăririi penale, informează Mediafax.

Este vorba despre deputatul PNL Cristina Pocora.

”Noi în Camera Deputaţilor am încuviinţat de fiecare dată, indiferent de persoană, de partidul din care provine şi de discursul susţinut de la tribună, ridicarea imunităţii parlamentarilor şi mi se pare regretabil că acum Senatul are această abordare în cazul domnului Varujan Vosganian. Corect faţă de PNL şi de atitudinea sa de până acum în privinţa solicitărilor justiţiei ar fi, din punctul meu de vedere, ca domnul Varujan Vosganian să facă un pas în afara PNL. Altfel, toţi parlamentarii liberali şi întreg partidul vom fi afectaţi de incidentul din Senat, iar acest lucru nu este corect faţă de imaginea PNL”, a declarat Cristina Pocora.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate 71 de voturi „împotrivă”, 56 de voturi „pentru”, 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

1 comentariu la “Deputat liberal îi cere lui Vosganian să facă „un pas în afara PNL”

  1. Corect , de la anul mai vreti ceva voturi si nu ascunsi dupa HANS . Oricum , afacerea cucului armenesc nedemn va duce la pierderea a ceva voturi pentru NOUL VECHI GRUP PARLAMENTAR INFRACTIONAL PNL-PDL . Sunt ciiar mai rai si nemernici decit PSDistii . Vai de tara de ajung iar la putere cu ministrii marca : GUZGANIAN , VIDANJEANU , BLEAGA , … mindrii , cinstiti si bravi aparatori ai democratiei in folosul propriu si de partid . Asa arata in viziunea acestor grupuri de infractori nemernici si organizati ” INTERESUL NATIONAL ” !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *