Skip to content
Politică

Deputat PNL, declaraţie năucitoare despre moţiune: a fost un succes sau un eşec?

Un deputat PNL a făcut, vineri, o declaraţie năucitoare despre moţiunea de cenzură: a fost un succes sau un eşec?

Mihăiţă Calimente (preşedintele Comisiei parlamentare comune de control al SIE) a afirmat, la Antena 3: „Moţiunea nu a fost un eşec. A fost semnată de 184 de parlamentari. La mitinguri ştiţi bine de ce am renunţat: pentru că domnul Oprescu a considerat că, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, se pot întâmpla două evenimente distincte. Domnul premier, foarte vehement, a spus că va aduce 10.000 de oameni. Şi, dacă noi aducem 10.000, ei aduc 100.000. Decât să se lase cu pumni, am preferat să renunţăm”.

În plus, Calimente a amintit că o singură moţiune de cenzură a trecut în ultimii 25 de ani în Parlament.

„Nu a fost un eşec, pentru că, din «n» moţiuni de cenzură din ultimii ani, una singură a trecut. În rest, niciuna nu a trecut. Şi au fost depuse moţiuni de toate partidele. Şi colegii noştri de la UDMR, care au votat şi li s-a lăsat să voteze cum vor, au nişte obligaţii faţă de PSD. Nu ne-au trădat; ei şi-au văzut de treburile lor. UDMR a spus foarte clar: sunt de acord cu moţiunea, pentru că foarte multe lucruri de acolo sunt corecte, dar că lasă la latitudinea membrilor lor cum să voteze. Minorităţile, care sunt 18 parlamentari, au încă motive să voteze cu PSD-ul”, a mai arătat liberalul.

2 comentarii la “Deputat PNL, declaraţie năucitoare despre moţiune: a fost un succes sau un eşec?

  1. Asa este Calimente, motiunea asta in mintea ta a fost un mare succes. Sa-i lasi in pace pe carcotasii aia care spun ca a fost un esec, pentru ca vor sa te pacaleasca. Oameni rai, ce sa le faci. Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si numai succesuri din astea !
    Acum trecand la registrul serios, voi va dati seama ca asta cica e presedintele Comisiei parlamentare comune de control al SIE ??? Asa ceva ???????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *