Skip to content
Politică

Deputat PNL explică ce urmărește Ponta în scandalul legat de numirea lui MRU la SIE

Deputatul PNL Florin Secară a afirmat că Victor Ponta doar pretinde că se împotriveşte la nominalizarea noului director al SIE şi că premierul speră că Iohannis se va aşeza la masa negocierilor cu el, informează evz.ro

Pentru Victor Ponta, aflat în cădere liberă, numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea SIE ar putea fi o paraşută. El speră că l-ar putea ajuta să nu se strivească de tot când ajunge cu picioarele pe pământ, şi de aceea doar mimează opoziţie la nominalizarea noului director al Serviciului de Informaţii Externe.(…)Să nu creadă cineva că, din jocul politic creat prin nominalizarea unui şef de serviciu secret, Ponta ar încerca să tragă avantaje pentru români, pentru ţară. E vorba doar despre salvarea lui însuşi, toţi ştim că ar face orice compromis să rămână premier. Propunerea vine de la preşedintele care i-a cerut demisia, iar Ponta încă mai speră că Iohannis se va aşeza la masa negocierilor cu el. Şi de aceea Ponta se împotriveşte acestei propuneri cu o jumătate de gură„, a afirmat Florin Secară potrivit unui comunicat de presă.

Deputatul PNL a adăugat că numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE este foarte importantă în actualul context regional.

1 comentariu la “Deputat PNL explică ce urmărește Ponta în scandalul legat de numirea lui MRU la SIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *