Skip to content
Politică

Deputat PNL trimis în judecată! Alți foști și actuali primari în aceeași situație

Problemele liberalilor cu legea ies la iveală cu o frecvență năucitoare. Un nou deputat al PNL, fostul viceprimar al orașului Beiuș, Gheorghe Costin, a fost trimis în judecată, alături de foştii şi actualii edili ai municipiului Beiuş, precum şi de angajaţi ai Primăriei, fiind acuzaţi de fapte de corupţie privind un contract de extindere şi reabilitare a reţelelor de alimentare cu apăm informează site-ul gândul.

Deputatul Gheorghe Costin este acuzat de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, fals în declarații, fals intelectual și fals în înscrisuri sub semnătură privată, fiind deja trimis în judecată de procurorii DNA Oradea. Alături de acesta, în același dosar va mai fi judecat și actualul edil al Beiușului, Adrian Nicolae Domocoș, pentru înșelăciune și fals în înscrisuri.

Schema infracțională descoperită de către procurorii DNA Oradea îi mai insclude și pe fostul primar al municipiului Beiuș, în mandatul 2000-2008, Nicu Silviu Odobașianu, acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, înșelăciune și uz de fals, dar și pe Viorel Iuhas, viceprimar în aceeași perioadă, acuzat de complicitate la faptele primarului.

Dosarul va fi judecat de Înalta Curte de Casație și Justiție. Anchetatorii au pus sechestru asigurator, pentru recuperarea prejudiciior, pe bunurile deținute de inculpați.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *