Skip to content
Politică

Deputat PSD, anunț-bombă: strategia lui Cioloș în timpul mitingului diasporei

hotnews.ro

Vineri, 10 august, va avea loc mult anunțatul miting al diasporei, la care și-au anunțat prezența inclusiv figuri de pe scena politică românească.

Astfel, pe lângă oamenii care vin din străinătate și românii care de obicei protestează în Piața Victoriei, la acest miting va participa și Dacian Cioloș, care potrivit deputatului PSD Mircea Drăghici, își va anunța în cadrul protestului candidatura sa la prezidențialele din 2019.

”Mitingul de pe 10 august, în opinia PSD nu este nimic altceva decât un miting al celor care vin din diaspora să ne semnaleze ceea ce dânșii doresc să ne semnaleze. Nu sunt în măsură să vă spun opinia PSD, asta am simțit eu din interiorul PSD. Dacă mă întrebați personal, cred că este un moment pe care unii și-l aleg spre o lansare individuală spre președinția României. (…) Din ce am simțit și din informațiile de la colegii PSD-iști din străinătate, sunt organizate convoaie de vehicule cu persoane motivate și financiar pentru a ajunge la acest miting, probabil cu anumite deconturi, nu mă gândesc la altceva, deconturi financiare de deplasări, dar sunt, există astfel de deconturi. La întrebările colegilor din diaspora, răspunsul a fost că va fi o lansare de candidatură, cel mai probabil am simțit îndreptată către dl Dacian Cioloș. Va fi un fel de ”așa nu se mai poate, dorim un guvern nou, tehnocrat, care să ne conducă țara și care să aibă grijă și de diaspora”. Vor fi și români din București, poate și din alte județe, dar ideea că cineva se bate să confiște această acțiune în ideea lansării către o candidatură la prezidențiale, mi se pare cel puțin încă o inabilitate politică din partea unor pretendenți la președinția României” a spus deputatul PSD Mircea Drăghici, potrivit Antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *