Skip to content
Politică

Deputat PSD: Atmosfera e ok. Trecem moțiunea cu 5 voturi peste EXCLUSIV

renasterea.ro

Cu doar o oră jumătate înainte de votul pe moțiunea de cenzură, tabăra PSD ALDE miza pe un suport de cel puțin 5 voturi peste pragul de 233 necesar pentru adoptarea actului care ar putea trimite acasă facțiunea Grindeanu-Jianu-Ponta, rămasă pe baricade în interiorul Palatului Victoria.

Atmosfera din tabăra lui Dragnea pare destul de relaxată, după cum relatează un deputat PSD de Vâlcea, Vasile Cocoș.

„La noi atmosfera e ok. Nu sunt temeri foarte mari, calculele arată că trecem moțiunea cu cel puțin 5 voturi peste. Dincolo este încrâncenare, într-adevăr. Nu știu dacă au încercat să mai umble la colegi de-ai noștri. Nu am niciun semnal în acest sens”, a declarat Cocoș, în exclusivitate pentru PSNews.ro.

Într-adevăr, în tabăra Ponta-Grindeanu, agitația era la limita paroxismului, deputatul Nicolae Bănicioiu, un apropiat al lui Victor Ponta, scuzându-se că nu poate vorbi. ”Nu pot acum, chiar nu pot! Mai târziu, vă rog! Sunați-mă mai târziu”, a răspuns pe un ton agitat  Bănicioiu, prins în mijlocul unei negocieri cu alți colegi parlamentari.

Criza politică în care PSD a scufundat administrația centrală a ajuns să aibă mize extrem de mari, liderul PNL, Ludovic Orban afirmând că unii parlamentari liberali au fost momiți inclusiv cu posturi de miniștri în viitorul guvern PSD ALDE în schimbul votului de susținere a moțiunii, anunță ziare.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *