Deputat PSD dezvăluie cine ar putea fi prezidențiabilul care ar ști mai multe despre dosarul Microsoft

Unul din liderii social- democrația a avut astăzi o poziție tranșantă față de amploarea și turnura pe care a luat-o dosarul privind șpaga în mega-dosarul Microsoft, în care se cere ridicarea imunității pentru 9 foști ministri.

Deputatul PSD Mădălin Voicu desființează public dosarul Microsoft în care DNA cere urmărirea penală a nouă miniștri și în cadrul căruia au apărut și numele lui Victor Ponta și Adrian Năstase.

Mădălin Voicu a subliniat, în emisiunea Alessandrei Stoicescu, că justiția românească ar trebui să vină cu probe înainte de a acuza și să nu-l oblige pe cel vizat să se dezvinovățească, informează dcnews.ro.

„România este o scenă unde lucruri de genul acesta nu mai sunt rare și surprinzătoare. Ce nu înțeleg este că în ultimii zece ani, justiția nu vine să-ți aducă probe unde ești acuzat în clar și unde tot ceea ce ei adună ca dovezi să fie incontestabile, ci te pune pe tine să te dezvinovățești. Mă gândesc că așteptăm de la Parchet sau DNA să explice foarte clar care sunt probele, dovezile și acuzele. În condițiile în care vom primi suficient de multe dovezi, atunci Parlamentul trebuie să stabilească eu zic că punerea la dispoziție a celor vizați”, a comentat Mădălin Voicu, la Antena 3. 

Liderul PSD a pronunțat și numele unui prezidențiabil care ar putea fi foarte bine informat despre ancheta DNA în mega- dosarul Microsoft.

„Poate știe ceva și Monica Macovei. A lucrat foarte bine cu DNA și poate știe ceva despre acest dosar”, a subliniat Mădălin Voicu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: