Skip to content
Politică

Deputat PSD dezvăluie cum va modifica Teodorovici noul Codul Fiscal

" "

Un deputat PSD a vorbit despre Codul Fiscal și următoarea etapă în vederea adoptării acestuia, motiv pentru care Ministrul de Finanțe depune tot efortul ca să reușească în acest sens.

Ana Birchall, deputat PSD, a declarat că „domnul Teodorovici în acest moment împreună cu echipa domniei sale lucrează la o refundamentare a Codului Fiscal, pornind de la cererile şi ale preşedintelui Iohannis şi ale altor organizaţii sau instituţii care s-au pronunţat în spaţiul public, va prezenta această refundamentare a Codului Fiscal şi eu sunt convinsă şi noi, PSD-ul, facem apel la toată clasa politică, în primul rând acum, în această perioadă, să participe la acest dialog”, informează rfi.ro.

" "
" "

De asemenea, Birchall a criticat poziția PNL față de noul Cod Fiscal.

„Personal, îmi este greu ca şi membru al Comisiei de Buget-Finanţe să înţeleg de ce liberalii au votat, articol cu articol şi în comisie şi în plenul Camerei şi la o lună de zile s-au răzgândit”, a adăugat deputatul.

Birchall consideră că „domnul Teodorovici şi echipa sa sunt datori să explice tehnic fundamentarea măsurilor prevăzute în acest moment în Codul Fiscal. Nu vreau să spun nici ce se va adăuga, nici ce se va scoate, dacă se va adăuga, dacă se va scoate ceva”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *