Skip to content
Politică

Deputat PSD, dezvăluiri din interiorul partidului: Sunt niște probleme!

lugojinfo.ro

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, prezent luni seara, la TVR 1, în emisiunea ”România 9, a vorbit despre răzgândelile din interiorul partidului, din ultima perioadă.

 

În acest context, PSD-istul a ținut să precizeze că situația în partid, ”din punctul de vedere al comunicării, nu e deloc bună”.

”Până acum un an, când am făcut pasul spre politică, m-am ocupat de marketing și comunicare. La nivel de comunicare, lucrurile stau prost. Eu nu sunt adeptul coafării situației. Situația, din punctul de vedere al comunicării, nu e deloc bună. Sunt, fără doar și poate, declarații contradictorii și nu putem să ascundem că foarte mulți oameni nu pricep despre ce e vorba. Apelul meu l-am mai făcut și cu alte ocazii, tot așa public cum îl fac și-n această seară. Când se iau niște decizii să se ia și să se comunice în așa fel încât să înțeleagă toată lumea, inclusiv eu. Să plecăm de la premiza că nu sunt expert în fiscalitate. Eu, dacă reușesc să înțeleg, în calitate de comunicator PSD, pot să livrez mai departe o explicație astfel încât să înțeleagă toată lumea. Dar trebuie să înțeleg mai întâi eu. Ce-mi doresc eu foarte mult e să nu mai văd astfel de scene în care cineva din PSD spune un lucru, altcineva spune alt lucru, cineva din Parlament spune un lucru, cineva din Guvern spune alt lucru. Cred că e foarte important să se hotărască la nivel de Guvern”, a susținut Pleșoianu.

Mai mult, acesta a adăugat că ”fără doar și poate sunt niște probleme”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *