Deputat PSD pe cale să-și dea demisia FOTO

Deputatul PSD Bogdan Diaconu își consultă prietenii de pe Facebook în vederea unei posibile demisii din partid.

Acesta a postat pe rețeaua de socializare în care întreabă cum ar trebui să procedeze în privinţa prezenţei sale în PSD, el acuzând partidul de faptul că se află la guvernare alături de UDMR.

“Cum doriţi să procedez în privinţa prezenţei mele în PSD, partid care se află la guvernare alături de UDMR? UDMR îşi continuă nestingherită planurile pentru autonomia separatistă maghiară, profitând de prezenţa la guvernare, iar Kelemen Hunor strânge semnături pentru candidatura la preşedinţie sub acelaşi stindard al enclavizării etnice. Aşa nu se mai poate!”, scrie deputatul PSD pe Facebook.

Totodată, el a afirmat că împreună, trebuie să le dea politicienilor maghiari extremişti un semnal că nu mai este tolerată impertinenţa lor.

“Ce e mai grav este că UDMR defilează peste tot ca formaţiune oficială a României sub auspiciile Guvernului, în loc să fie sub anchetă penală pentru separatism!”, a mai scirs Diaconu.

“Ştiu că mulţi dintre voi mi-aţi cerut să condamn prezenţa UDMR la guvernare şi am făcut-o pe toate căile, prin declaraţii, prin proiecte de legi anti-extremism, prin plângeri penale la adesa celor care au încălcat suveranitatea şi Constituţia României şi prin solicitarea scoaterii acestei formaţiuni separatiste din Guvernul României o dată pentru totdeauna. Acum, când UDMR e pe cale să depună un proiect de lege al autonomiei teritoriale, cred că trebuie să reacţionăm viguros şi pe măsura îndrăznelii acestei grupări anti-româneşti”, a adăugat deputatul PSD, care îşi întreabă prietenii de pe Facebook cum cred ei că ar trebui să procedeze în continuare.

sursa: B1tv

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: