Skip to content
Politică

Deputat PSD, șah- mat la Dragnea: ”S-ar putea să plece din partid”. Dezvăluiri despre cum se iau deciziile în PSD

Unul dintre cei mai vocali și importanți lideri ai Partidului Social- Democrat a precizat, în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la Adevărul.ro, că actualul număr doi din PSD și anume Liviu Dragnea ar putea să plece din partid, în perioada următoare.

Deputatul PSD, Radu Popa, fost consilier al lui Ponta până zilele trecute, întrebat dacă are de gând să plece din partid, a punctat că cel care ar putea să părăsească partidul ar putea fi Liviu Dragnea.

”S-ar putea să plece domnul Dragnea. Nu am o problemă cu Victor Ponta. Mi-am dorit să câştige alegerile. Din păcate, greşelile impardonabile în raport cu diaspora.. Nici un partid nu a abordat în mod serios problema românilor din diaspora. Trebuie să scădem taxele consulare, să vedem cum creionăm cadrul legal etc. Între cele două tururi le-aţi spus domnilor Ponta şi Dragnea să facă ceva?”, a explicat Radu Popa.

”Am trăit deziluzia înfrângerii. Am fost în campanie şi cu Năstase, în 2004, şi cu Geoană, în 2009 şi cu Ponta, în 2014. Nu am înţeles de ce nu facem o analiză ca să vedem problemele reale. Eu, în noiembrie, după pierderea alegerilor, am vrut să plec din politică. Am avut o discuţie cu Ponta şi dânsul mi-a spus că partidul se va reforma şi trebuie să am răbdare. Şi eu am crezut. Dacă lucrurile nu se vor corija nu eu voi pierde cel mai mult. Eu nu fac politică ca să scap de puşcărie sau ca să iau contracte cu statutul”, a mai explicat deputatul PSD la adevărul.ro.

Cu privire la ce ar trebui să facă liderii PSD după înfrângerea de la prezidențiale, Radu Popa este de părere că se impune o analiză foarte serioasă. Totodată, acesta acuza lipsa de dialog în momentul în care se iau deciziile în partid.

”Să facă o analiză serioasă. În partid, nu există spaţiu de dezbatere. Dacă mâine vreau să spun lucrurile pe care le spun aici, nu am unde să le spun la partid. Ce să-i spun lui Vali Zgonea? Deciziile politice..Când am intrat în partid existau dezbateri. Era Octavian Ştireanu, Iulian Iancu..oameni cu carte. Acum se întâlneşte domnul Dragnea cu câţiva şi iau deciziile. Recent s-au dus pe un ponton şi şi-au lăsat telefoanele. Nu mai există nicio modalitatea democratică de a discuta”, a declarat deputatul Radu Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *