Deputata Alexandra Presură, aleasă președinta OFSD Dolj

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Deputata Alexandra Presură a fost aleasă, duminică, în cadrul Conferinţei Judeţene, preşedinta Organizaţiei de Femei Social Democrate (OFSD) Dolj, informează PSD Dolj.

Prezentă la eveniment, europarlamentarul Corina Creţu a afirmat că judeţul Dolj este cel mai performant în ceea ce priveşte reprezentarea femeilor în politică, însă reprezentarea la nivel naţional, în mediul rural, „din păcate este un dezastru şi ar trebui făcut mai mult pentru aceste femei”.

„Femeile reprezintă jumătate din populaţia ţării şi eu nu vă ascund faptul că eu sunt produsul acestei egalităţi de gen care a fost cumva impusă de Uniunea Europeana. Nu ar trebui să privim ca pe o excepţie faptul că femeile pot face politică. La nivelul Uniunii Europene s-a lansat o mare campanie de a elimina stereotipurile conform cărora femeile nu pot face politică. Aveţi aici exemplul cel mai bun, doamna Lia Olguţa Vasilescu, care a trecut prin multe, dar cu perseverenţă, a crezut în echipă şi în ea, a reuşit sa depăşească toate obstacolele pe care le-a avut şi a schimbat acest oraş”, a spus Creţu, potrivit comunicatului de presă al PSD.

 

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: