Skip to content
Politică

Deputata PSD de 27 de ani neagă că i-ar fi nepoată lui Pandele

nineoclock.ro

PSD-ista de 27 de ani ajunsă deputat neagă că i-ar fi nepoată lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul edilului Capitalei Gabriela Firea.

CITIȚI ȘI: Cum arată nepoata lui Pandele, ajunsă deputat la 27 de ani. Cât a luat la BAC / FOTO

Ideea este exprimată într-un comunicat trimis joi PSnews.ro, unde Alexandra Corina Bogaciu (căci despre ea este vorba) contrazice și ideea vehiculată de presă, potrivit căreia politiciana nu ar avea studii superioare. În acest sens, social-democrata atașează textului o fotocopie după diploma de facultate. În treacăt fie spus, documentul a fost eliberat de către Universitatea Hyperion din București, catalogată de presă drept o „fabrică de diplome”.

Redăm mai jos mesajul integral al Corinei Bogaciu:

„Scrisoare deschisă,

Mă numesc Alexandra Corina Bogaciu și am 27 de ani. Am avut deosebita onoare să candidez la alegerile parlamentare abia încheiate pe listele Partidului Social Democrat, pentru a reprezenta județul Ilfov în Camera Deputaților, și am obținut acest mandat, cu ajutorul colegilor mei din organizația PSD Ilfov, alături de care am trăit experiența fascinantă a primei campanii electorale.

Atunci când Partidul Social Democrat mi-a oferit șansa să candidez, nu am stat pe gânduri. Mi-am spus că nu am voie să nu încerc, pentru că tinerii de vârsta mea au multe de demonstrat, au putere, știință, imaginație și dorință, au visuri și ambiția să le realizeze.

Acum însă, aflu că nu mai este atât de bine să fii tânăr și, în același timp, să vrei să te implici pentru țara ta. Cei 27 de ani ai mei sunt prezentați în presă ca un handicap, se spune despre mine că am doar studii medii, sau că aș fi nepoata primarului din Voluntari, Florentin Pandele.

Afirm cu toată responsabilitatea că sunt licențiată în Științe Economice – specializarea Management, diplomă pe care am obținut-o în iunie 2014, la terminarea Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Hyperion din București, și pe care o puteți găsi atașată acestui mesaj.

Cu aceeași responsabilitate susțin că nu sunt nepoata domnului primar Florentin Pandele, iar orice afirmație privind această legătură de rudenie este menită să inducă ideea complet falsă că acesta este singurul motiv pentru care am fost pusă pe lista de candidați, lovindu-se astfel în Partidul Social Democrat și liderii acestuia.

În ciuda acestor atacuri nejustificate, îmi păstrez optimismul și determinarea. Da, am 27 de ani și vreau să fac tot ce pot pentru țara mea! PSD mi-a arătat că schimbarea este posibilă!

Cu respect,

Alexandra Corina Bogaciu”.

 

Imagine în linie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *