Skip to content
Politică

Deputații merg înainte cu pensiile speciale

Conducerea Camerei Deputaţilor a trimis, luni, la Birourile Permanente reunite proiectul de modificare a statutului deputaţilor şi senatorilor privind pensiile parlamentarilor, pentru a fi declanşată procedura parlamentară, a spus secretarul Camerei, deputatul Niculae Mircovici.

Întrebat dacă au fost discuţii privind retragerea unor semnături după cum a anunţat liderul liberalilor, Mircovici a precizat că la şedinţa Biroului Camerei nu a fost discutată problema retragerii semnăturilor de pe proiect, potrivit b1.ro.

„Nu a fost o astfel de discuţie. Am făcut şi o observaţia la un moment dat, că, din păcate una se spune în spaţiul public şi altele se discută în momentul în care suntem numai noi în Biroul Permanent. Normal este ca opoziţia să aibă responsabilitate, nu numai într-un fel la emisiuni la televiziuni şi altfel în realitatea de fiecare zi”, a spus Mircovici.
Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor, care prevede pensiile speciale ale parlamentarilor, a fost depusă joi la Camera Deputaţilor şi este semnată de 255 de deputaţi şi senatori, inclusiv din opoziţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *