Skip to content
Politică

Deputaţii NU vor comisie de anchetă pentru prezidențiabilul-ofițer acoperit

Deputaţii jurişti nu vor comisie parlamentară de anchetă pentru declaraţiile lui Traian Băsescu privind spionul candidat la prezidenţiale.

Opoziția a solicitat o comisie de anchetă pentru aflarea ”prezidențiabilului 007”. Alianța Creștin-Liberală a lansat o provocare la adresa puterii, dorind înființarea unei comisii parlamentare de anchetă, pentru a face lumină pe scena politică, în urma declarațiilor președintelui Traian Băsescu, potrivit cărora, unul dintre candidații la prezidențiale ar fi agent sub acoperire, scrie realitatea.net.

Referindu-se la ”lucrurile ascunse din CV-urile candidaţilor la prezidenţiale”, despre care a făcut referire în trecut, Traian Băsescu a spus că toate afirmaţiile pe care le-a făcut pe această temă au rămas valabile.

”Încă mai cred că au timp candidaţii, înainte de a-şi depune candidaturile, să spună public, îşi competeze CV-ul, dacă au fost cumva sau nu ofiţeri acoperiţi”, a spus Traian Băsescu.

Întrebat dacă va spune el cine nu şi-a completat CV-ul, în cazul în care candidaţii nu o vor face, preşedintele Băsescu a răspuns: ”Da, pentru că am obligaţia să o spun, am obligaţia să o fac. Există lege care interzice serviciilor să îşi facă cunoscute reţelele, ofiţerii acoperiţi, ofiţerii descoperi, etc., dar când discutăm despre funcţia de preşedinte al României, nu poţi să nu informezi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *