Skip to content
Politică

Deputatul Alexandru Kocsis (PNL): Decât să plece USR-PLUS din coaliție și să se destrame totul, mai bine pleci tu din Guvern, Florine!

Facebook/Alexandru Kocsis

Deputatul PNL Alexandru Kocsis, un susținător al lui Ludovic Orban în cursa pentru șefia partidului, a declarat că nu este de acord cu politica pumnului în gură practicată de premierul Florin Cîțu, contracandidatul lui Orban. Reacția vine după ce Cîțu l-a demis pe Stelian Ion, ministrul USR PLUS al Justiției, pe motiv că nu a avizat proiectul de OUG privind PNDL 3.

Kocsis a punctat că planul de investiții este important pentru România, dar acesta trebuia asigurat în urma unor negocieri cu partenerii din coaliție. La un acord cu USR PLUS se putea ajunge, a insistat el. În schimb, acum e pusă în pericol coaliția de guvernare. „Decât să plece USR-PLUS din coaliție și să se destrame totul, mai bine pleci tu din Guvern, Florine”, i-a transmis Alexandru Kocsis premierului.

Da, Planul Național de Investiții este foarte important pentru Partidul Naţional Liberal.

Da, avem 1230 de primari și o responsabilitate mare față de comunitățile care ne-au acordat încrederea.

Da, comunitățile locale mici au nevoie de acces la finanțare pentru a se dezvolta.

Asta nu înseamnă că sunt de acord cu politica pumnului în gură practicată de Florin Cîțu.

Suntem într-o coaliție de guvernare, intr-un parteneriat și deciziile trebuie luate prin consens.

Atât timp cât Ministerul Justiției nu a dat aviz negativ pentru Planul Național de Investiții înseamnă că încă se putea negocia pentru a găsi un numitor comun.

Un lider, șef, ce o fi el, care procedează ca Florin Cîțu în seara aceasta, nu merită să conducă nimic. Omul nu pricepe politica, nu respectă nimic și pe nimeni. Un asemenea om nu mă reprezintă și nu vreau să vorbească și să ia decizii în numele meu.

Decât să plece USR-PLUS din coaliție și să se destrame totul, mai bine pleci tu din Guvern, Florine”, a scris liberalul Alexandru Kocsis, pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *