Deputatul de Braşov Ana Predescu s-a înscris în AUR

Sursa: Facebook

Deputatul de Braşov Ana Predescu, aleasă pe listele PSD, membru al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), s-a înscris în Alianţa pentru Unirea Românilor. Anunţul privind trecerea parlamentarului la AUR a fost făcut vineri de către liderul formaţiunii, George Simion, care spune că a făcut oferte de înscriere în partid şi altor figuri cunoscute în Braşov.

„Din ce în ce mai mulţi oameni valoroşi, oameni capabili, oameni alături de care vreau să reconstruiesc România se alătură AUR. (…) Îmi face o deosebită plăcere să o anunţ ca pe colegă a mea, nu doar în Camera Deputaţilor, ci şi colegă de partid, şi persoană care va juca un rol cheie în judeţul Braşov, în tot ce înseamnă regiunea din centrul ţării şi în politicile de educaţie ale AUR, pe doamna deputat Ana Predescu”, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă organizată la Braşov, George Simion.
Acesta a anunţat de asemenea înscrierea în AUR a lui Eduard Balascan, preşedintele unei asociaţii a oamenilor de afaceri din Braşov.
Simion a precizat că a afirmat că a mai făcut „oferte” de a se înscrie în partid şi altor persoane cunoscute în judeţul Braşov.
Deputatul Ana Predescu a afirmat, la rândul său, că săptămâna aceasta a luat decizia privind  înscrierea sa în AUR, deşi a fost contactată de către George Simion care i-a făcut o propunere în acest sens în urmă cu peste un an.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: