Skip to content
Puterea Știrilor Video

Deputatul Florin Manole arată care sunt planurile de viitor ale social-democraților: Noi suntem în Opoziție și acum jucăm în apărare

Deputatul PSD Florin Manole, invitat joi în studioul „Puterea Știrilor”, a vorbit despre votul de învestitură pe care urmează să îl ceară astăzi liberalii în plenul Parlamentului.

Întrebat dacă PSD se așteaptă la surprize la votul pe învestire, Florin Manole a spus că:

“Nu, dar deja ce se întâmplă cu Guvernul Orban e treaba lui Ludovic Orban, lui Traian Băsescu, lui Dan Barna, lui Kelemen Hunor, lui Victor Ponta, celor din grupul minorităților, a tuturor celor care au adus lucrurile în acest moment politic. Treaba noastră, a PSD, este să apărăm toate drepturile și toate realizările pe care le-am avut în ultimii 3 ani de zile”.

Chestionat dacă PSD este pregătit să intre în Opoziție, Florin Manole a spus că din punct de vedere tehnic social-democrații sunt deja în Opoziție:

“PSD este în Opoziție deja pentru că, nemaiavând o majoritate care să ne susțină Guvernul, suntem din punct de vedere aritmetic, tehnic în Opoziție. PSD are undeva la 130 de parlamentari în Camera Deputaților. Lucrurile sunt clare, noi suntem în Opoziție și acum jucăm în apărare.

De câte ori o să vedeți o sincopă a guvernului care va veni în legătură cu aplicarea legii salarizării și cu termenele pe care noi le-am stabilit deja în lege, nu vom da votul și ne vom opune. De câte ori va exista o încercare a liberalilor de a afecta ceea ce am stabilit prin legea pensiilor, noi ne vom opune. Vom juca în defensivă și vom face tot ce vom putea pentru a  apăra toate punctele pe care le-am realizat și vom sancționa orice eventuală sincopă”, a declarat deputatul PSD Florin Manole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *