Skip to content
Politică

Deputatul Florin Pâslaru, condamnat definitiv la închisoare

Deputatul Florin Pâslaru a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție, la 6 luni de închisoare, cu suspendarea executării, pentru conflict de interese, după ce la judecata pe fond parlamentarul primise o amendă penală de 2.000 de lei, informează Adevărul.ro

Punerea sub acuzare a lui Florin Pâslaru de către procurori a pornit după finalizarea anchetei privind angajarea lui Alexandru Pâslaru la biroul parlamentar al tatălui său.

Mai mult, procurorii susţin că Florin Pâslaru, în calitate de deputat, a încheiat un contract civil şi ulterior a propus angajarea şi a avizat contractul individual de muncă prin care fiul său a fost angajat, în perioada 2009-2012, în cadrul biroului său parlamentar, fiind plătit din bugetul Camerei Deputaţilor.

Totodată, conform informaţiilor furnizate judecătorilor de Camera Deputaţilor, Alexandru Pâslaru era încadrat la cabinetul parlamentar al lui Florin Pâslaru cu un salariu lunar de 1.700 de lei, totalizând venituri în perioada 2009-2010 de peste 21.000 de lei.

1 comentariu la “Deputatul Florin Pâslaru, condamnat definitiv la închisoare

  1. Daca tot va ocupati cu informarea populatiei,trebuia sa scrieti din ce partid face parte deputatul si ce oras l-a votat.Acest domn este din PSD si a fost votat de galateni!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *