Deputatul Florin Roman: O mega mizerie, aruncată pe piața de Fake News de USR

Sursa foto: captura video

Deputatul Florin Roman afirmă că reprezentanţii USR au aruncat pe piaţa Fake News o „mizerie”, anunţând că PNL va supraimpozita pendiile celor din Diaspora. 

„O mega mizerie a fost aruncată azi pe piața de fake news de reprezentanții USR, care au acuzat PNL ca “supraimpozitează” pensiile celor din Diaspora.

În fapt, un amendament al Guvernului, asumat și de PNL, tocmai era susținut pentru a înlătura orice confuzie, ce putea interveni ca urmare a impozitării pe plafoane!

Adică să fie litera de lege ca nu vor plăti mai mult de 10%, cum se achită dintotdeauna, sau zero sub 2000 lei!

După ce au aruncat mizeria pe piața, iar parte din presă a preluat, fără o minimă verificare, cei de la USR și-au retras acuzele, pe motiv ca acum au înțeles și ei! Cei de la USR ar trebui să meargă cu scuzele mai departe, și către cei care muncesc corect și cinstit în diaspora, pentru ca se joacă cu munca lor de o viață, prin declarații iresponsabile!”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL