Skip to content
Politică

Deputatul liberal Ben Oni Ardelean este internat la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, după ce a fost confirmat cu COVID-19

Facebook/Ben Oni Ardelean

Deputatul liberal de Timiş, Ben Oni Ardelean, se află internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Parlamentarul a anunţat că starea sa este stabilă şi se simte bine.

De ieri, mă aflu internat la Spitalul Victor Babeş Timişoara, după ce cu o seară înainte am prezentat simptome clare de infecţie cu coronavirus.

În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine- cadrele medicale de aici, dând dovadă de un profesionalism şi o dăruire pentru pacienţi, greu de înţeles din afara spitalului”, a scris, luni, deputatil Ben Oni Ardelean pe pagina sa de Facebook.

Deputatul a ţinut să mulţumească personalului medical care îl îngrijeşte şi a adăugat că la puţinele evenimente electorale la care a participat, s-a protejat.

”Mulţumesc managerului Dr. Cristian Oancea, medicilor, asistenţilor medicali, infirmierelor şi personalului auxiliar, care sunt lângă noi neîncetat, 24 din 24. 

Menţionez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puţinele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât şi ceilalţi participanţi, însă inevitabilul s-a produs, din păcate.

Vom ţine legătura în ultima săptămână de campanie, aici, în mediul online, unde am timp să comunic mai des acum. Aveţi grijă de dumneavoastră, protejaţi-vă cât de mult posibil, fiţi optimişti şi nu vă pierdeţi credinţa în Dumnezeu!

Împreună vom trece şi peste această încercare!”, a mai scris Ben Oni Ardelean.

Ben Oni Ardelean a fost ales senator în legislatura 2012–2016 şi deputat în legislatura 2016–2020 din partea Partidului Naţional Liberal. La alegerile din data de 6 decembrie a.c., el candidează pentru un nou mandat de deputat, aflându-se pe locul al doilea pe lista candidaţilor PNL Timiş.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *