Skip to content
Puterea Știrilor Video

Deputatul liberal Daniel Constantin: Dacă voiam funcții, aș fi răspuns unei chemări pe care am avut-o din partea PSD-ului

Inquam Photos / Octav Ganea

Prezent la „Puterea Știrilor”, deputatul Daniel Constantin a relatat modul în care a negociat cu Ludovic Orban trecerea sa de la Pro România la PNL, fiind, de altfel, cooptat și în conducerea executivă a partidului, în funcția de vicepreședinte.

„Am semnat un protocol cu domnul Ludovic Orban la sfârșitul anului 2019, pe care l-a validat în prima ședință a Biroului Executiv, urmând să fie apoi validat de forurile superioare. M-am bucurat, și le mulțumesc tuturor colegilor din PNL că ne-au acceptat acest protocol în unanimitate, nu a fost nici măcar o abținere. Cred că lucrul acesta se datorează unei colaborări bune pe care am avut-o încă de pe vremea USL-ului. Mă cunosc cu mulți colegi încă de atunci și pot să spun că sunt oameni de calitate și cred că punând energiile împreună putem să construim lucruri bune”, a declarat deputatul Daniela Constantin.

Deputatul liberal își propune ca prin experiența acumulată de-a lungul anilor să poată contribui la  îmbunătățirea procesului legislativ și a actului de guvernare fără să se implice direct.

„Am auzit discuții că aș fi negociat funcții, eu însă m-aș întoarce puțin în trecut și dacă voiam să obținem funcții cred că am fi răspuns unei chemări pe care am avut-o din partea PSD-ului, în vara anului 2019, atunci când am refuzat orice fel de întâlnire, chiar dacă ea fost făcută de prim-ministrul de la acea vreme, tocmai pe a nu da impresia sau speranța că am putea accepta anumite funcții. Am refuzat din start orice fel de întâlnire, am rămas consecvenți. Nici acum nu am negociat niciun fel de funcții, vrem să ne punem experiența pe care și eu, și Sorin Cîmpeanu, Damian Florea și Mircea Banias am acumulat-o de-a lungul timpului, astfel încât să îmbunătățim și PNL să aibă o guvernare eficientă”, a mai spus deputatul Daniel Constantin, la „Puterea Știrilor”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *