Skip to content
Coronavirus

Deputatul Lucian Heiuş, confirmat cu coronavirus, afirmă că se simte bine, nu are simptome şi nu a intrat în contact direct cu premierul Ludovic Orban

Deputatul PNL Lucian Heiuş, în cazul căruia a fost confirmată infectarea cu coronavirus spune că se simte bine şi că a fost anunţat că va fi internat la Timişoara. Heiuş susţine că nu a avut contact direct cu senatorul Vergil Chiţac şi nici cu Ludovic Orban.

Deputatul PNL Lucian Heiuş a afirmat, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la România TV, că nu are niciun simptom, că se simte bine. El a spus, de asemenea că, nu a avut contact direct cu senatorul Vergil Chiţac şi că în ultima perioadă nici cu premierul Ludovic Orban nu a avut contact direct.

Nici cu domnul Ludovic Orban nu am da mâna. A fost multă lume la acea şedinţă, nu am avut nicio discuţie cu dumnealui”, a spus Heiuş.

Acesta a precizat că a fost informat de către prefectul judeţului Hunedoara că trebuie să se pregătească, întrucât, atât el cât şi primarul şi administratorul public al municipiului Deva vor fi preluaşi cu izoleta şi transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Sunt confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus deputatul PNL, Lucian Heiuş, primarul Devei, Florin Oancea, şi administratorul public Adrian David Nicolae”, a transmis, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică, potrivit News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *