Skip to content
Politică

Deputatul PMP Marius Pașcan reacționează dur după anunțul lui Teodorovici privind gratuitatea studenților la CFR: Mare tupeist!

mariuspascan.ro

Deputatul PMP Marius Pașcan taxează dur anunțul făcut de Eugen Teodorovici referitor la gratuitatea studenților la transportul feroviar. Pașcan îl numește pe actualul ministru al Finanțelor „tupeist, incredibil ipocrit, saltimbanc al finanțelor țării noastre” și îi amintește acestuia de majorarea salariilor bugetarilor „după ureche” și „inventarea din noaptea minții a pensiilor speciale necuvenite”.

Redăm integral mesajul postat de deputatul PMP pe o rețea de socializare: 

„Somitatea” financiară a României, Eugen Orlando – Discotecă – Teodorovici, cel care sporește economia exclusiv prin împrumuturi, îndatorând România și neam de neamul ei pentru veșnicie, a găsit o soluție „genială”…
Acest „gășcar” pesedist de jenantă impostură vrea să condiționeze gratuitatea studenților la transportul feroviar prin raportare la performanța academică.
Alo, domnu′ ministru, obtuz și confuz, dar când ați majorat salariile bugetarilor după ureche, împingând administrațiile publice locale către faliment, fără niciun criteriu de stimulare a performanței, de ce nu v-ați gândit la fel de savant și doct?! Dar când ați inventat, din noaptea minții, pensii speciale necuvenite, discriminatorii și nesimțite, pentru parlamentari, primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene, pentru procurori, judecători și personalul auxiliar de specialitate al instanțelor judecătoreşti şi al Parchetelor, pentru cei din Curtea de Conturi a României etc., de ce nu ați fost la fel de chivernisit cu gândul la economiile țării?! 
Mare tupeist, incredibil ipocrit, acest saltimbanc al finanțelor țării noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *