Deputatul PNL Ben Oni Ardelean anunţă că iniţiază un nou partid politic

Sursa foto: Ben Oni Ardelean/Facebook
Sursa foto: Ben Oni Ardelean/Facebook

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a anunţat că informaţiile care au început sa curgă cu privire la un nou construct politic de amploare, în România, sunt adevărate şi că iniţiază un nou proiect politic „ca un răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România în prezent şi la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetăţenilor faţă de clasa politică din România”.

„Informaţiile care au început sa curgă cu privire la un nou construct politic de amploare, în România, sunt adevărate”, a scris Ben Oni Ardelean, miercuri pe Facebook.

El a adăugat că „această iniţiativă vine ca un răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România în prezent şi la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetăţenilor faţă de clasa politică din România”.

„Mai multe detalii despre noul proiect politic pe care îl iniţiez, vă voi pune la dispoziţie în cursul zilei de vineri. Dumnezeu să binecuvânteze România”, a completat Ben Oni Ardelean.

Ben Oni Ardelean, în prezent deputat PNL, a fost ales deputat pe listele PNL în legislatura 2016-2020. El a fost şi senator PNL, în legislatura 2012-2016.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: