Skip to content
Politică

Deputatul PSD Adrian Simionescu dezminte implicarea sa în dosarul în care DNA efectuează percheziții

Deputatul Partidului Social Democrat  Adrian Simionescu a declarat pentru agerpres că, în până în acest moment, nu i s-a adus la cunoștință presupusa sa implicare în dosarul în care procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează miercuri percheziții în județele Teleorman, Giurgiu și Ilfov.

„La mine nu a venit nimeni. Nu știu despre ce e vorba. Nu știu nimic. Eu sunt la Turnu Măgurele. La mine nu sunt percheziții”, susține deputatul Adrian Simionescu.

Deputatul PSD Adrian Simionescu și omul de afaceri Marian Fișcuci ar fi printre persoanele implicate în dosarul în care procurorii DNA efectuează miercuri percheziții în județele Teleorman, Giurgiu și Ilfov, au declarat pentru agerpres surse judiciare.

În acest caz, susțin aceleași surse, se fac cercetări cu privire săvârșirea infracțiunilor de efectuare de acte de comerț incompatibile cu funcția deținută și evaziune fiscală, constatându-se că între o firmă din Alexandria și din Bulgaria s-a organizat un circuit economico-financiar fictiv, cu scopul eludării plății TVA.

Citește și  SURSE: Apropiat al lui Dragnea, vizați de procurori / DNA, percheziții în 3 județe într-un dosar de evaziune fiscală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *