Skip to content
Puterea Știrilor Video

Deputatul PSD Florin Manole critică derapajul lui Teodorovici: O reacție neadecvată, poate chiar regretabilă

psnews.ro

Invitat la ”Puterea Știrilor”, deputatul PSD Florin Manole a calificat drept ”neadecvată, poate chiar regretabilă” reacția ministrului demis al Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a declarat, în timpul audierii liberalului Florin Cîțu pentru funcția de ministru al Finanțelor, că lui ”îi plac curvele, dar nu în politică”

”O reacție neadecvată, poate chiar regretabilă, care nu reprezintă poziția partidului. A fost o reacție în marja de exprimare a oricărui parlamentar, pe care, însă, și-o și asumă. Eu nu sunt de acord cu genul acela de declarație, iar în economia acelei audieri nu era deloc necesară o astfel de remarcă.

" "
" "

Din punctul meu de vedere, principala sancțiune pe care o poate primi un cetățean este din partea societății, de la cetățeni până la mass-media, de exemplu. Și eu cred că oricine a greșit în politica românească până la urmă a plătit cumva”, a spus social-democratul Florin Manole la ”Puterea Știrilor”.

Ministrul demis al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a fost marțea trecută protagonistul unui nou episod stânjenitor, după ce a afirmat că lui ”îi plac curvele, dar nu în politică”.

Teodorovici a făcut afirmația în cadrul ședinței comisiilor reunit de buget, în timpul audierii liberalului Florin Cîțu pentru funcția de ministru al Finanțelor.

„V-am mai spus eu, cu mine s-a închis. (…) Îmi plac c**vele, dar nu în politică”, a afirmat Eugen Teodorovici, potrivit digi24.ro.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *